Meer informatie Chi Kung

Chi Kung is bewegen in je eigen adem tempo, zacht maar ook krachtig.

Door  wekelijks aan Chi Kung te doen wordt het lichaam weer zacht gemaakt ,  dit is nodig voor bijv. herstel van spanningsgebieden of blessures.

Ook mentaal zal er verzachting optreden, waardoor er zich vele mooie kwaliteiten kunnen gaan aandienen. Het leren van ontspanning, geeft bij regelmatige beoefening een gemakkelijkere ontspanningsrespons, wat het zelfherstellend vermogen van je lichaam stimuleert, en de effecten van stress vermindert.

Het  concentratie vermogen en het slaappatroon zal beter worden. Het geeft je een grotere kracht en een betere conditie. En je voelt je in je dagelijks leven opgewekter en vitaler.  Je bent simpelweg meer in balans en je voelt je zelfverzekerder.  Dit zijn maar een paar van de vele voordelen die Chi Kung kan bieden.

Chi Kung is eenvoudig en snel aan te leren. Geen ingewikkelde vormen, maar zachte herhalende bewegingen, waarbij aandacht in het lichaam wordt aangeleerd. Als beoefenaar van Chi Kung kan er snel resultaat zijn bij de juiste begeleiding.

 

Chi Kung beoefenen voor levensenergie!!

 

 

 

 


Chi Kung cursussen:

Deze cursussen of workshops zijn bijzonder geschikt voor mensen die een combinatie zoeken van bewegen en meditatie. Je gaat op een snelle en eenvoudige manier je energie leren voelen, sterker maken en door het lichaam sturen. Zo werk je aan je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Je groeit als het ware van binnen uit, tot een sterker mens naar buiten.

Voor meer informatie over Chi Kong cursussen bel 06 17204468